Rimpelbehandeling met Botox

Rimpelbehandeling met Botox

Face-Bar werkt met rimpelontspanners die in bepaalde gelaatsspieren wordt ingespoten. Hierdoor vervagen de uitdrukkingsrimpels. Het resultaat is een ontspannen gelaat met minder of geen rimpels op de ingespoten plaatsen. De doctors bij Face-Bar werken alleen met erkende merken. Correct ingespoten geeft de rimpelsontspanner een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van uw normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen, de overige gelaatsspieren blijven ongewijzigd.

Eén spuit Botox volstaat voor één spiergroep. Dit noemen we 1 zone. Eén zone is bijvoorbeeld de frons, de voorhoofdsrimpels of de kraaienpootjes. 

De basis van de toxine (BTX), namelijk de bacterie, werd ontdekt als "Clostridium Botulinum", en wordt sinds tientallen jaren gebruikt voor zowel therapeutische als voor cosmetische indicaties. Bekende toepassingen zijn als spierontspanner bij spasme en als antirimpel toepassing. Ruim 30 jaar wordt Botox gebruikt als veilige en succesvolle techniek om migraine en hoofdpijn veroorzaakt door spierkrampen te verhelpen.


WANNEER BIEDT BOTOX EEN OPLOSSING VOOR MIJ?

- Je wilt af van de horizontale rimpels op je voorhoofd en/of van de verticale rimpels tussen de wenkbrauwen?

- Je wilt af van de kraaienpootjes aan de buitenzijde van je ogen?

- je wilt je wenkbrauwen liften en zo zorgen voor een open blik?


WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN WANNEER IK ME LAAT BEHANDELEN MET BOTOX?

- Het is een korte behandeling waarbij de injectietechniek gericht is op de spieren.

- Indien je het aangenaam vindt, kan er een verdovende crème aangebracht worden enkele minuten voor de behandeling waardoor je huid verdoofd aanvoelt. De huid en de spieren kunnen we desgewenst met een koude icepack verdoven.

- Mannen met een sterke mimiek kiezen de eerste keer het beste voor een dubbele dosering (2 spuiten per zone).


WELK RESULTAAT MAG IK VERWACHTEN? 

- De kunst van de behandeling zit in de manier van inspuiten die er voor moet zorgen dat je gelaatsuitdrukking natuurlijk en ontspannen er uit blijft zien.

- Het resultaat is vaak pas na 14 dagen optimaal te zien. Je kunt wel direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten / werk hervatten.

- Het kan enkele dagen duren voordat de Botox begint te werken.

- Het effect van Botox duurt gemiddeld langer dan 3 maanden.

- Regelmatig de behandeling herhalen zorgt uiteindelijk voor een langduriger resultaat. Het aantal inspuitingen dat je nodig hebt is dan ook lager. Dit komt omdat herhaling van de behandeling de spierspanning verzwakt.


HOEVEEL KOST EEN BEHANDELING MET BOTOX?

- Advies consult: € 40,00 (Indien u na het consult een behandeling boekt, wordt het bedrag van het consult van de eindrekening afgetrokken)

- Botox 1 zone: € 175,00

- Botox 2 zones: € 300,00

- Botox 3 zones: € 425,00

- Botox touch-up: € 79,00 (Een touch-up/ nabehandeling is van toepassing, als u binnen vier weken na de behandeling niet tevreden bent over het bereikte resultaat én Dr. Ceulen besluit dat een touch-up noodzakelijk is. Let op: Een touch-up is niet kosteloos, u betaalt bij ons een gereduceerd tarief (vanaf € 79,-).

 

Onze Locaties

Facebar Helmond
Stationsstraat 1, 5701 MK Helmond
T: 0492 792939

Facebar Breda
Zomergemstraat 2a, 4826 CW Breda
T: 076 5780050

Facebar Amersfoort
Polikliniek voor dermatologie en flebologie
Blokzijlpark 3a+b, 3826 BN Amersfoort
T: 033 4334600