Face-Bar policy

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Dan kun je op je gemak inchecken, een drankje drinken en ontspannen aan de behandeling beginnen. We raden je aan er een kwartier voor aanvang van de behandeling te zijn.

 

We vragen je om je afspraak tenminste 24 uur van te voren te annuleren zodat wij je Face-Bar specialist kunnen herboeken. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de geboekte behandeling(en) bij je in rekening te brengen. De Face-Bar specialist houdt deze tijd tenslotte speciaal voor jou vrij.


 

HYGIENE POLICY

 

BIJ FACE-BAR GAAN WE EXTRA ZORGVULDIG OM MET HYGIENE EN VEILIGHEID

Desinfecteren van handen. Voor iedere behandeling zal je Face-Bar specialist haar handen desinfecteren met Sterilium. Dit is een vloeibare desinfectans welke direct het verspreiden van bacteriën voorkomt.

 

Metalen tools

Om onze tools te reinigen gebruiken we een speciale methode: de ultrasoon. Deze manier garandeert de zekerste vorm van hygiëne.

 

Brazilan wax

Wij doen het veilig en hygiënisch. Je Soap Specialist draagt altijd handschoenen en gebruikt een nieuwe spatel bij iedere applicatie. Mocht je nog vragen hebben over onze hygiëne, dan horen we het graag.

 

Onze Locaties

Facebar Helmond
Stationsstraat 1, 5701 MK Helmond
T: 0492 792939

Facebar Breda
Zomergemstraat 2a, 4826 CW Breda
T: 076 5780050

Facebar Amersfoort
Polikliniek voor dermatologie en flebologie
Blokzijlpark 3a+b, 3826 BN Amersfoort
T: 033 4334600