Meer volume voor een strak gelaat. Het succes van een voller gelaat.

Meer volume voor een strak gelaat. Het succes van een voller gelaat.Een vol gelaat krijgt meteen een gezonde, frisse uitstraling.

Ouder worden betekent een tragere aanmaak en het "invallen" van het gelaat. Zo ontstaan holle wangen, dunnere lippen, diepe groeven, fijne rimpels en over het algemeen een dunnere huid.

Extra volume door de inspuiting van tijdelijke fillers met hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet in de huid en het onderhuids vet zorgen voor een voller en strak gelaat.

Tijdelijke fillers zijn beter en natuurlijker dan een facelift door de plastisch chirurg. Daarom wordt het ook de liquid facelift of vloeibare facelift genoemd. Deze holten, rimpels en groeven kunnen op een zachte manier opgevuld worden met injecties afgestemd op uw gelaat en huidtype.
WANNEER IS EEN BEHANDELING MET FILLERS IETS VOOR MIJ?
-    Zoek je een oplossing om je onderhuid te hydrateren vanwege het volumetekort.
- Heb je last van een droge verschrompelde huid en wens je een volle sponsachtige en gehydrateerde onderhuid op plaatsen waar rimpels door een volumetekort zijn ontstaan?
- Wil je het verlies aan volume in je wangen graag herstellen?
- Stoor je je aan rokerslijntjes op je bovenlip?
- Heb je door volumeverlies plooien rond de mond en de kin gekregen?
- Wil je het volume van je lippen herstellen?
- Wil je graag je lipcontouren accentueren?
- Overweeg je een facelift maar zie je op tegen een operatie?

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN ALS IK KIES VOOR EEN BEHANDELING MET FILLERS?
-

Verdoving is (behalve bij inspuiting van de lippen) meestal niet nodig. Als u wilt  kan uw huid door middel van een kleine injectie of een crème plaatselijk verdoofd worden.

-    Om zwelling tegen te gaan wordt het behandelde gebied gekoeld met coldpacks.
- Na de behandeling kunt u direct naar huis.
- Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kunt u gewoon camoufleren. 

WELK RESULTAAT MAG IK VERWACHTEN?

-    Een behandeling met hyaluronzuurfillers moet soms na 1 maand herhaald / bijgewerkt worden voor een optimaal resultaat.
- Na ongeveer 9-15 maanden is het ingespoten hyaluronzuur door het lichaam opgenomen en mag de inspuiting zonder problemen herhaald worden.
- Je cosmetisch dermatoloog zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Echter is het resultaat niet te garanderen, omdat niet iedereen op dezelfde manier reageert op behandeling.

HOEVEEL KOST HET?
Advies gesprek: € 37,50
Hyaluronzuur 0.5 ml (lip volume): € 275,00
Hyaluronzuur S 0.8 ml (oog, lip, rokerslijntjes): € 325,00
Hyaluronzuur M 1.0 ml (lip, neuslippenplooi, marionet): € 350,00
Hyaluronzuur L 1.0 ml (volume jukbeen / wang / slaap): € 400,00
Hyaluronzuur XL 1.0 ml (volume jukbeen / wang): € 450,00
Calciumhydroxylapatiet (Radiesse) 0.8 ml: € 325,00
Calciumhydroxylapatiet (Radiesse) 1.5 ml: € 450,00
Calciumhydroxylapatiet (Radiesse) 3.0 ml: € 850,00


OPPERVLAKKIGE VULLENDE MIDDELEN

Oplossing voor hydratatie van de onderhuid door volumetekort.

VOORHOOFD - WANGEN - NEUS/LIPPENLIJN - HALS - DECOLLETÉ

Heeft u last van een droge verschrompelde huid en wenst u een volle sponsachtige en gehydrateerde onderhuid op plaatsen waar rimpels door een volumetekort zijn ontstaan? Een mogelijk oplossing: een krachtige vitalisatie en hydratatie van de onderhuid (of dermis) onder de rimpel.

Uitleg: onder de opperhuid zit de lederhuid, een laag die voor de vaste structuur en soepelheid van onze huid zorgt. Die lederhuid bestaat uit cellen (fibroblasten) die vezels aanmaken (collageen en elastine). De vezels zijn gefixeerd in een gelachtige substantie genaamd hyaluronzuur.

Het collageen geeft de vaste structuur, de elastine zorgt voor rekbaarheid, terwijl het hyaluronzuur verantwoordelijk is voor de volle sponsachtige en soepele textuur van het geheel. Omdat de huid verslapt en continu beweegt, ontstaat een volumeverlies in de onderhuid dat zich uit in wegstrijkbare rimples.

De doctors bij Face-Bar hebben jarenlange ervaring en bieden daardoor oplossingen voor het herstellen van het volumetekort. Maak een afspraak voor anayse & advies. De arts informeert u over de mogelijkheden en de prijzen.


DIEPERE VULLENDE MIDDELEN VOOR GROEVEN EN LIPPEN

Er zijn meerdere technieken beschikbaar om het tekort aan collageen in de lippen te herstellen. Deze oplossingen geven direct en zichtbaar resultaat. Het volumetekort in de lippen en de plooien rond de mond is meteen verholpen na een injectie met hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet.


LIQUID FACELIFT OF INSTANT FACELIFT, DE OPLOSSING VOOR EEN GROOT VOLUMEVERLIES

Jongeren hebben een vol gelaat. Met het ouder worden verliezen we volume in het gelaat. Dit uit zich in deuken en plooien. Beginnend volumeverlies wordt zichtbaar in de wangen, de slapen, de kaaklijn en rond de mond. De huid verliest spanning en de nieuwe schaduwen ontsieren het gelaat. Vroeger, met de klassieke lifting, werd deze huid gewoon weggesneden en aangespannen. Het gevolg was een spits en uitdrukkingsloos gezicht. Dit is niet een echte verbetering natuurlijk, want de jeugd heeft een VOL gelaat. Ook handen verliezen volume in de loop der jaren waardoor de pezen en aders zichtbaar worden. Daarom worden ook de handen met deze techniek verjongd.

Het opvullen van het gelaat is een revolutionaire ontwikkeling. De aandacht gaat niet meer naar het opspannen van de huid maar naar het vullen van de ontbrekende volumes waardoor de huid vanzelf aanspant en de schaduwen verdwijnen. Als materiaal voor het opvullen van het volume in het gezicht worden speciaal natuurlijk en afbreekbaar hyaluronzuur en calciumhydroxylapatiet gebruikt.

Maak nu uw afspraak voor analyse en advies bij onze Doctors: zij staan u bij met raad over de mogelijke behandelingen om volume verlies in het gelaat te corrigeren.

Onze Locaties

Facebar Helmond
Stationsstraat 1, 5701 MK Helmond
T: 0492 792939

Facebar Breda
Zomergemstraat 2a, 4826 CW Breda
T: 076 5780050

Facebar Amersfoort
Polikliniek voor dermatologie en flebologie
Blokzijlpark 3a+b, 3826 BN Amersfoort
T: 033 4334600