Make-up

 

FLAWLESS SKIN MAKE-UP € 49,00


Uw schoonheid versterkt met een vleugje make-up

Of je er beter uit gaat zien wordt niet bepaald door de hoeveelheid make-up die je gebruikt, maar wel door met de juiste techniek de juiste producten en kleuren te gebruiken. Laat je opmaken en ontdek wat een vleugje make-up doet met je uitstraling.


GLAMOUR MAKE-UP € 49,00

Stijlvol opgemaakt naar het feest.


LE COCCOLE POSH € 109,00

Verras je vriendin, moeder, dochter of zus met deze chique verwennerij. Tijdens dit arrangement wordt zij geheel in de watten gelegd. Ultieme ontspanning tijdens de gezichtsbehandeling: terwijl het masker intrekt worden de handen verzorgd en als finishing touch wordt ze stijlvol opgemaakt.


BEAUTYSCHOOL  “Perfect skin“

Ontdek de geheimen voor het verkrijgen van een mooi egaal stralend uiterlijk. Het is niet de hoeveelheid make-up die bepalend is voor het effect, maar de juiste combinatie van een goede techniek en het gebruik van het juiste product en kleur. Dit kun je leren! Tijdens de workshop leer je eerst hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen. Daarna leert de schoonheidsspecialiste je hoe jij met een vleugje make-up jouw uitstraling kunt versterken. 

Deze workshop is al te boeken vanaf 2 personen, vanwege de persoonlijke aandacht een max. van 6 personen.

€ 45,00 per persoon bij 2 personen
€ 40,00 per persoon bij 4 personen
€ 35,00 per persoon bij 6 personen


PRODUCTEN


ERICSON LABORATOIRE  “SKINCARE”

Voor wie is het ERICSON LABORATOIRE concept geschikt?

De Zwitserse multi-therapie aanpak maakt het mogelijk om veel huidproblemen succesvol te behandelen. De huidverzorgingsproducten van het merk ERICSON LABORATOIRE zijn in ieder opzicht werkzaam en doelgericht. De van oorsprong fytobiologische, uit de zee afkomstige werkstoffen, en biotechnologische ingrediënten zijn uitzonderlijk door hun aard en hoge concentraties. Het gevolg is een snel zichtbaar resultaat dat ook de veeleisende cliënt tevreden zal stellen. De multi-therapie aanpak wordt continue in het laboratorium aangepast aan de meest moderne wetenschappelijke inzichten. Daarmee voldoet ERICSON LABORATOIRE aan alle verwachtingen van de professionele beauty specialisten én de veeleisende cliënt. 

NEE  “MAKE-UP”

NEE= Italiaans voor “Herboren” 
NEE make-up is een professionele make-up lijn, gebruikt voor én door de belangrijkste en bekendste make-up artiesten. Deze topproducten zijn hypoallergeen en vrij van parabenen, parfum en minerale oliën.

Onze Locaties

Facebar Helmond
Stationsstraat 1, 5701 MK Helmond
T: 0492 792939

Facebar Breda
Zomergemstraat 2a, 4826 CW Breda
T: 076 5780050

Facebar Amersfoort
Polikliniek voor dermatologie en flebologie
Blokzijlpark 3a+b, 3826 BN Amersfoort
T: 033 4334600