Ons Verhaal

facebar_IMG_2174 copy.jpgWelkom bij Face-Bar, een innovatief concept op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Face-Bar is een onderdeel van Ceulen Huidkliniek Helmond en Dermatologisch Centrum Breda.

Oprichter dermatoloog Dr. Roeland Ceulen heeft de visie dat de verzorging en verbetering van de huid maatwerk is. "Huidspecialisten, huidtherapeutes en cosmetisch dermatologen spannen zich gezamenlijk in om je huid te laten stralen. Om hierin te slagen zijn naast de beste professionals ook de meest moderne en geavanceerde apparatuur en de beste huidverzorgingsproducten bij elkaar gebracht. In september 2015 hebben we met de oprichting van Face-Bar deze combinatie precies voor elkaar weten te krijgen in ons pand aan de Stationsstraat te Helmond". 

Als de oprichter van Face-Bar streef ik er naar om aan alle details te denken zodat uw bezoek aan ons een gedenkwaardige wordt. Heel eerlijk gezegd is mijn doel om het beste beauty-instituut in Helmond en omgeving te zijn. Ik doe mijn uiterste best om dit elke dag weer waar te maken.

Onze Locaties

Facebar Helmond
Stationsstraat 1, 5701 MK Helmond
T: 0492 792939

Facebar Breda
Zomergemstraat 2a, 4826 CW Breda
T: 076 5780050

Facebar Amersfoort
Polikliniek voor dermatologie en flebologie
Blokzijlpark 3a+b, 3826 BN Amersfoort
T: 033 4334600