Specialisten

Specialisten

Wat is Face-Bar? 

Face-Bar is een huidverzorgingskliniek in Helmond (onderdeel Ceulen Huidkliniek) en in Breda (onderdeel Dermatologisch Centrum). In onze sfeervolle kliniek, die voorzien is van ultramoderne apparatuur, kunt u terecht voor huidverzorgingsbehandelingen volgens de laatste stand der techniek.

Wat maakt Face-Bar uniek?

Het bijzondere aan Face-Bar is de combinatie van dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten onder één dak. Aparte afspraken in ziekenhuizen en bij salons zijn niet langer nodig; met al uw vragen of wensen ten aanzien van uw huid of huidverzorging kunt terecht op één en hetzelfde adres.

Of het nu een ontspannende gezichtsmassage betreft of een vraag over dieperliggende huidproblemen of –aandoeningen: wij hebben de juiste expertise in huis. En dat tegen uiterst scherpe tarieven.

Onze diensten

Het team van Face-Bar bestaat uit een ervaren schoonheidsspecialiste, Margreet Vlaskamp, dermatologen Roeland Ceulen en Judith Vermazeren-van Roy en huidtherapeute Lieke Hulsbosch.  Naast de vertrouwde en deskundige behandelingen die u van Ceulen Huidkliniek gewend bent, kunt u bij Face-Bar terecht voor een groot aanbod van adviezen en behandelingen voor huidverzorging en huidverouderingHUIDSPECIALIST
Afhankelijk van je wensen adviseer ik een behandeling op maat. Soms is ontspannen belangrijk. Een andere keer kan het accent worden gelegd op het reinigen van de huid, het shapen van uw wenkbrauwen of het oplossen van specifieke problemen zoals rimpels, pigmentvlekken of acné. Ik geef eerlijk advies over wat je wel, maar ook niet kunt verwachten van de behandelingen. Indien nodig verwijs ik je door naar een van mijn collega specialisten binnen Face-Bar. Dit kan zijn een huidtherapeut of cosmetisch dermatoloog.


LIEKE HULSBOSCH, HUIDTHERAPEUTE
facebar_IMG_2165 copy.jpgMet een huidverbeterende behandeling kun je de frisheid en structuur van de huid verbeteren en ingrijpende behandelingen uitstellen. Ik zie veel mensen die een verouderde of beschadigde huid hebben door roken, UV-straling of acne. Het is leuk om te zien dat door mijn behandeling hun huid aanzienlijk opknapt.

Binnen Face-Bar werk ik nauw samen met huidspecialisten en cosmetisch dermatologen.  Samen kunnen we een specifiek behandelplan opstellen dat een optimaal resultaat geeft. Geen enkele huid is hetzelfde, dus krijgt elke cliënt een persoonlijk behandelplan en advies. Het unieke aan Face-Bar is dat de ontwikkelingen binnen de huidverbetering elkaar snel opvolgen. We behandelen tegenwoordig met ultramoderne lasers, nieuwe peelings en radiofrequente therapie.

kwaliteitsregistratienummer:39912156388

Onze Locaties

Facebar Helmond
Stationsstraat 1, 5701 MK Helmond
T: 0492 792939

Facebar Breda
Zomergemstraat 2a, 4826 CW Breda
T: 076 5780050

Facebar Amersfoort
Polikliniek voor dermatologie en flebologie
Blokzijlpark 3a+b, 3826 BN Amersfoort
T: 033 4334600